måndag 19 oktober 2020

Resultat från helgen

Det blev ganska jämnt när vi tävlade i lilla Selångerssjön på lördagen. En sjö man inte blir riktigt klok på vilket på ett sätt är roligt men samtidigt frustrerande. 

På en och samma tävling kan variationerna vara mycket stora, nån får bara fisk högt upp, nån bara efter botten. För nån nappar bara småfisk medans någon annan bara drar stort och som denna gång då Burström (smått) och jag (skapliga) bara hade vitfisk medans andra t.ex Thomas hade bra med abborrar. Nån får nästan bara på mask, nån bara på maggot o.s.v. Givetvis kan variationer bero på att vi fiskar olika men här är det väldigt speciellt så alla trick bör prövas innan man "ger upp". 

Nu har jag räknat upp flera saker som kan få en att bli gråhårig(are) men något som får ses som positivt är att på de tävlingar vi nu har haft där så har det alla gånger varit olika segrare och platserna har alltid varit olika. Denna gång var det Peter som vann på 4,2 kilo, Melander tvåa på 3,9 kilo, jag hade 3,7 kilo, Thomas 3,6 kilo, Burström 1,7 kilo, Bengt 1,7 kilo, Edgren 1,5 kilo, Ljung 1 hg.