torsdag 29 augusti 2019

Resultat från stan

På onsdagskvällen samlades fyra fiskare bakom casinot för fiske i stan. Alla valde att starta i hörnet vid småbåtshamnen där det ibland är riktigt bra. Denna kväll var det dock inget vidare. Peter, Janne och jag fick några enstaka abborrar och mörtar medan Håkan blev utan napp så han begav sig ganska tidigt ut mot posten.

Inte långt därefter gjorde jag likadant och fiskade mig åt samma håll men det var inte förrän jag hittade en lucka i buskaget en bit utanför Håkan som jag hittade lite bättre fiske. Ganska djupt och nära land fanns bra med mört på 30-200 gram som stundtals bara drog lite försiktigt i grejerna men efter att jag gått ner på mindre grejer gick det lite bättre och jag fick ihop 4,8 kilo. Håkan skiftade plats med några meter mot slutet och fick bra med mört från sin plats där det var lite grundare än vad jag hade. Några var riktigt fina men när mörkret kom en kvart före slutet så avtog nappen vilket nog var tur för mig och nu stannade vågen på 3,6 kilo för Håkan.

Janne som hela tiden stannat kvar där vi startade fick ihop 2,1 kilo och Peter som först gick till ån där han kammade noll och senare ut mot posten vägde in 2 kilo och han hade mest abborre i sin fångst.